Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tillsammans genom vär(l)den.

Alla förskolor i Haninge kommun arbetar med gemensamma projekt och processer för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Sedan några år tillbaka har vi arbetat med projekten "Bygga Drömvär(l)den" och "Vär(l)den av möten". Det nuvarande projektet går under benämningen "Tillsammans genom vär(l)den". Projekten är en fördjupning och vidareutveckling av varandra.

Foto: Jurate Virsile

Tillsammans genom vär(l)den.

Under en studiedag våren 2022 röstades projektnamnet fram av alla pedagoger i kommunen. Genom att plocka fram Guldkorn från varje enskild verksamhet kunde vi ta fram nya fokusområden: Fantasi, kreativitet och lek, Språk, kultur och identitet och Natur genom våra sinnen

Förskolorna har tagit sig an dessa områden från olika perspektiv, som Barns rättigheter, digitala och analoga verktyg, delaktighet och inflytaden samt språk, kommunikation och förhandling.

Gemensamt projekt

 

Senast uppdaterad: 13 november 2023